Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE 27.06.2019

Tämä on Tuliniekka Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 27.06.2019. Viimeisin muutos 27.06.2019.

Rekisterinpitäjä:

Tuliniekka Oy
Parkkilantie 120
82200 Hammaslahti
info@tuliniekka.fi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Voit tilata verkkokaupastamme tuotteita, kun annat käyttöömme henkilötietosi.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Henkilötiedot jotka verkkokaupasta tallennetaan:

  • henkilön etu-ja sukunimi
  • osoite, postinumero ja -toimipaikka
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • muut mahdolliset tiedot
    • yritys
    • y-tunnus

Henkilötietojasi käsittelevät:

  • yrityksemme ja sen työntekijät
  • maksunvälittäjä, joka vastaanottaa maksun
  • kuljetusyritys, joka kuljettaa tuotteet.
  • tilitoimisto, joka kirjaa tilaukset kirjanpitoomme
  • tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
  • IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme


Säilytämme henkilötietojasi:

  • verkkokaupassa viiden vuoden ajan
  • sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
  • kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@tuliniekka.fi

  • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • oikeus tietojen oikaisemiseen
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  • oikeus vastustaa käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Haluamme tehdä verkkosisällön käyttämiskokemuksesta mahdollisimman miellyttävän, siksi käytämme evästeitä.

Evästeet ovat yksinkertaisia tietokoneeseen tallennettavia käyttämistäsi sivustoista peräisin olevia tekstitiedostoja. Niiltä käytetään yleisesti sivustojen toiminnan varmistamiseksi ja tehostmiseksi sekä tietojen antamiseksi sivustojen omistajille.

Ne ovat turvallisia. Ne eivät koskaan sisällä mitään luottamuksellista tietoa.

Jos jatkat tämän sivuston käyttämistä, oletamme, että suostut vastaanottamaan evästeitä siitä. Voit halutessasi muuttaa evästeasetuksia koska tahansa.

Vastaanotat evästeitä heti siirtyessäsi sivustollemme, ellet ole estänyt niiden ottamista vastaan selaimesi asetuksissa.

Käyttämällä sivustoamme suostut tällä kuvattuun evästeiden käyttämiseen.

Useimmiten selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta yleensä on mahdollista muokata selaimen asetuksia siten, että evästeistä kieltäydytään. Jos toimit näin, sillä voi olla vaikutusta sivuston käyttökokemukseen.

FUNCTIONAL COOKIES

Nämä tilapaiset evästeet poistetaan automaattisesti, kun suljet selaimen. Istuntoevästeiden avulla tallennetaan sivustossa tekemäsi kielivalinnat.

TRACKIN COOKIES

Google Analytics Cookies

Näiden evästeiden avulla saadaan selville sivuston käyttäjien määrä ja sen suositut osat, jotta sivustoa voidaan kehittää.

Nämä tilastotiedot ovat nimettömiä. Yksittäisiä käyttäjiä ei seurata.

Lisätietoja tietojen keräämisestä Google Analytics-toiminnon avulla on osoitteessa http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Voit estää Google Analytics-seuraamisen kaikissa sivustoissa siirtymällä osoitteeseen http://tools.google.com/dipage/gaoptout.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Tuotteet lähetetään heti kun maksusuoritus näkyy Tuliniekan tilillä. Toimitusaika on noin 4-12 arkipäivää tilauksesta, riippuen tuotteesta sekä tuotteiden määrästä.